Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

Chery sprovodi aktivnost uživo sa srpskim medijima, kako bi otpočeli novo poglavlje evropske tržišne strategije

Chery sprovodi aktivnost uživo sa srpskim medijima, kako bi otpočeli novo poglavlje evropske tržišne strategije
Postavljeno 02.12.2022. u 11:00

PR tekst

Nedavno je Chery uspešno organizovao prvu komunikacijsku aktivnost uživo sa prijateljima iz srpskih medija. Gospodin Kevin, direktor brenda Chery International i gospodin Alen, direktor Chery International za Balkan, izložili su detaljan uvod u trenutnu razvojnu situaciju i aktivnost Chery-ja, i najavili različite vrste poslovanja koje će Chery pokrenuti u Srbiji i njegovu buduću orijentaciju, što je prisutnim gostima omogućilo da steknu novu predstavu o brendu i budućoj strategiji Chery-ja.

Glavni sadržaj ovog prenosa uživo bazira se na jačanju Chery Group i tržišnoj strategiji koja će se postaviti u Srbiji. Takođe, Chery Automobile je predstavio proizvode koji će uskoro biti pokrenuti na srpskom tržištu. Pre svega, gospodin Kevin, direktor brenda Chery International, izlagao je o trenutnim dešavanjima u Chery Group. Kao jedan od vodećih proizvođača automobila u Kini, Chery je sada najveće preduzeće u provinciji Anhui, sa sedam suštinskih industrijskih sektora, uključujući proizvodnju vozila, izradu komponenti i delova, finansije, pametno internet istraživanje i razvoj, plovila i nekretnine. Kada je reč o putničkim vozilima, Chery Group može da se pohvali brojnim samostalnim i zajedničkim brendovima poput Chery, EXEED i Chery Jaguar Land Rover, pokrivši time raznovrsna i velika tržišta.

Takođe, Chery pripada nezavisnim istraživačkim i razvojnim suštinskim tehnologijama, još od svog osnivanja, što mu je omogućilo da preuzme vođstvo u istraživanju i razvoju tehnologija. Prethodne dve decenije, svedoci smo Chery-jevog osnivanja istraživačkih i razvojnih centara širom sveta, sa istraživačko-razvojnim timom od preko 7.000 elitnih i preko 14.000 odobrenih patenata. Kada je reč o obimu prodaje, Chery može da se pohvali desetinama miliona korisnika širom sveta, a njegovi proizvodi se izvoze po celom svetu.

Dalje, Chery je ostvario izuzetna postignuća u suštinskim oblastima tehnologije kao što su motori, naročito svetski poznata ASTESO serija motora, koja je ponos brenda Chery. ASTESO serija motora obuhvata različite modele, poput onih bez turbokompresora za prehranjivanje, motora sa turbo punjenjem sa direktnim ubrizgavanjem u cilindar, koji mogu da ispune potrebe vozila u različitim prilikama. Naime, motor pete generacije, koji je u fazi razvoja, može da se pohvali termalnom efikasnošću goriva do 43%. Pored motora, Chery je nezavisno razvio čitav niz sistema prenosa, uključujući manuelne, CVT i DCT modele, od kojih je CVT25 menjač proglašen za ”Globalnih top deset menjača” u 2021. godini.

Osim vozila koja imaju pogon na gorivo, Chery, takođe, dosta ulaže u razvoj novih energetskih vozila. Konkretno, Chery je posvećen zelenoj revoluciji u automobilskoj industriji i ulaže velike napore u razvoj novih energetskih tehnologija poput baterija, motora i električnih sistema kontrole. Kada je reč o pametnom putovanju, Chery je pokrenuo strategiju ”CHERYLION”, koja integriše tehnologiju, proizvodnju, marketing i usluge i postaje pametan i digitalni sistem usluge, koja pokriva ceo životni ciklus.

Budući da je bezbednost suštinski koncept kome Chery uvek pridaje značaj, to je, takođe, i ključni zahtev srpskih potrošača. Ubuduće će Chery proizvoditi ADAS sisteme druge generacije, sa integracijom do 22 funkcije za srpske potrošače, što može da realizuje prilagodljivu kontrolu upravljanja, sisteme za automatsko parkiranje, autonomnu ručnu kočnicu i druge funkcije, kako bi se izbegle nezgode i unapredila bezbednost u vožnji, u najvećoj mogućoj meri. Ostale funkcije, poput pametne interakcije glasom, AR precizna navigacija i pametna interkonekcija sa kućom će biti istovremeno pokrenuti.

Gospodin Alen, direktor Chery International za Balkan dao je uvod u glavne proizvode. Rekao je da će dva SUV modela, Tiggo 7 Pro i Tiggo 8 Pro postati hit proizvodi Chery-ja na srpskom tržištu. Takođe, sa najmodernijim Chery-jevim dizajnom, opremljeni pogonskim sklopom visokih performansi i konfiguracijom sa pametnom tehnologijom, uz strogo poštovanje Chery-jevih standarda za kontrolu kvaliteta u proizvodnji, oba ova proizvoda su visokog nivoa kada je reč o učinku i kvalitetu proizvoda. Početkom 2023., Tiggo 7 Pro i Tiggo 8 Pro biće predstavljeni na sajmu u Beogradu, i biće dostupni što je moguće pre. Srpski potrošači će se uskoro upoznati i sa modelima PHEV i PEV.

Do sada su Chery proizvodi izvoženi u preko 80 zemalja i regiona, i zauzimaju značajan udeo na tržištu u Čileu i drugim zemljama, sa zadovoljavajućim tržišnim učinkom. Chery ne bi mogao da postigne ove odlične rezultate bez naprednih tehnologija i visokokvalitetnih proizvoda, a što je još važnije, savršenih službi za rad sa klijentima. Dalje, Chery je uspostavio sistem za rad sa klijentima, koji se prilagođava lokalnoj kulturi i sredini, u preko 80 zemalja i regiona, stremeći, na taj način, da direktno sasluša mišljenja korisnika, planirajući i organizujući brojne interaktivne zabavne aktivnosti i smanjujući jaz između brendova i korisnika.

Evropa će biti tržišni prostor kome će Chery pridavati veliki značaj u budućnosti, a srpsko tržište je važan deo evropske strategije, kako kaže više rukovodstvo Chery-ja tokom ove aktivnosti. Gledajući u budućnost, Chery će ponuditi najkvalitetnije proizvode i usluge srpskim potrošačima, i uspostaviće opsežan sistem za komunikaciju i rad sa korisnicima, kako bi od Srbije napravio još jednu suštinsku tržišnu oblast brenda Chery.

Saveti na e-mail

Prijavi se na našu mejling listu. Prati preko mejla najnovije savete sa našeg sajta.

Komentara: 0
Pregleda: 3729
Ocena: 4.7
 

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.