Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

Akcijska ponuda novih automobila na našem sajtu

Akcijska ponuda novih automobila na našem sajtu
Postavljeno 25.03.2020. u 12:42
Autor: Polovni automobili

Epidemija koronavirusa i uvođenje vanrednog stanja kako bi se sprečilo njegovo širenje svima je poremetilo kako privatne tako i poslovne planove.

Jedan od najvažnijih auto-događaja u zemlji, Sajam automobila BG CAR SHOW, planiran za kraj marta, takođe je odložen.

Sajam automobila već godinama nije samo mesto gde ljubitelji automobila mogu da vide brojne novitete iz auto-industrije, već je i za mnoge prilika da do novog automobila dođu jeftinije i uz brojne pogodnosti. 

Već nekoliko godina u Srbiji se beleži rast prodaje novih automobila, a u 2019. je ta prodaja bila veća za 11 odsto nego 2018. Jedan do ključnih događaja koji je doprineo ovom rezultatu je i Sajam automobila. 

Sve ponude na jednom mestu

Imajući u vidu trenutnu situaciju i želju da koliko je u našoj moći podržimo uvoznike i distributere novih automobila, na našem sajtu objedinili smo Akcijsku ponudu novih automobila.

Svi zainteresovani za kupovinu novog automobila mogu da na jednom mestu, stranici Akcijska ponuda novih automobila na našem sajtu, pogledaju sve ono što su uvoznici i distributeri planirali da kupcima predstave na odloženom Sajmu automobila.

Pored posebne stranice, svi oglasi iz ove ponude su u rezultatima pretrage označeni plavom trakom koja se nalazi ispod cene oglašenog vozila, a detalji i opis svih pogodnosti za kupce nalaze se među detaljima oglasa u dodatnom polju - Opis akcijske ponude.

Saveti na e-mail

Prijavi se na našu mejling listu. Prati preko mejla najnovije savete sa našeg sajta.

Komentara: 4
Pregleda: 9273
Ocena: 3.9
 

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

Sava

Auto ima proizvodnu cenu, fabrika zaradi 20 posto po proizvodu, a investitor zaradi od 50 I vise.E zato ce cene stanova biti realne od 500 do 700 kvadrat Bg I Ns ako I toliko, a dobar auto uvek ima cenu.

Odgovori

Smoki

Seca li se neko sta se desilo sa cenama automobila nakon svetske krize 2008-2009? Isplati li se sada kupiti auto tj. da li se moze ocekivati pad cena usled nove krize koja se ocekuje po zavrsetku krize sa koronom?

Odgovori

kole

Kola nisu osetnije pojeftinila posle SEKE 2008, ali su cene stanova pale za trecinu od prilike. Sad je najvaznije da ovo zlo prodje sto pre i sa sto manje zrtava, a posle cemo da vidimo koje su ekonomske posledice i sta cemo da vozimo.

Mirsad

ovo je super što ste napravili, ne moram da koristim filter da bih našao nova vozila. Bilo bi korisno da se napravi neka generalna ponuda za nova vozila, ujedno tu bi mogla da se uvedu i demo vozila salona

Odgovori