Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

O čemu se priča u auto industriji?

O čemu se priča u auto industriji?
Postavljeno 29.09.2022. u 10:35

Kreće emitovanje novog podkasta sajta Polovni automobili – „AUTOPRIČE“

Sajt Polovni automobili pokrenuo je podkast o automobilima i auto industriji, pod nazivom „AUTOPRIČE.“ Prva epizoda emituje se 29. septembra na zvaničnom YouTube kanalu sajta, kao i na audio platformama.

Tokom više od 18 godina poslovanja u auto industriji sajt Polovni automobili izgradio je poziciju ekperta u oblasti. Tako, pored oglasnog prostora, sajt pruža i različite sadržaje, namenjene vozačima, a čija je svrha edukacija, podrška, informisanje i zabava. Pored do sada plasiranih sadržaja, sajt Polovni automobili odlučio je da pokrene i novi format – podkast, a već na osnovu njegovog naziva „AUTOPRIČE“ može se zaključiti da će na jednom mestu objediniti sve priče o automobilima i auto industriji.

Cilj podkasta „AUTOPRIČE je kreiranje jedinstvenog prostora za diskusiju o širokom spektru tema povezanih sa auto industrijom, a u okviru njega sajt Polovni automobili će nastojati da pruži korisne i zabavne informacije ljubiteljima automobila, ali i svim vozačima. 

Voditelj i domaćin podkasta je već dobro poznato lice na YouTube kanalu sajta Polovni automobili, Miloš Maksimović, koji je i sam pasionirani ljubitelj i veliki poznavalac automobila. Uz relevantne sagovornike i eksperte u podkastu „AUTOPRIČE“ biće reči o aktuelnostima iz auto industrije, zakonskim regulativama, praktičnim informacijama i savetima za vozače, ali i vanvremenskim i zabavnim temama iz oblasti automobilizma. Nove epizode emitovaće se dva puta mesečno, počev od 29. septembra.

Prva epizoda podkasta je objavljena na zvaničnom YouTube kanalu sajta Polovni automobili, kao i na SoundCloud-u, a uskoro stiže i na Apple podcasts, Google podcasts, Spotify i Deezer. U ovoj epizodi podkasta „AUTOPRIČE,“ pod nazivom „Kada će se normalizovati isporuka automobila?,“ sa Aleksandrom Đurđević, direktorkom Delta Auto Grupe i predsednicom Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova, pričali smo o stanju na tržištu, rokovima isporuke novih vozila, kretanju cena, elektrifikaciji saobraćaja kod nas, kao i o najprodavanijim modelima automobila.

Pratite nas i otkrijte o čemu se sve priča u auto industriji!

Saveti na e-mail

Prijavi se na našu mejling listu. Prati preko mejla najnovije savete sa našeg sajta.

Komentara: 0
Pregleda: 1955
Ocena: 5
 

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.