Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

BMW 8Gran Coupé - Premijum raketa - Vredi li svih 127.000 evra?

Postavljeno 29.04.2021. u 20:09

Od početka proizvodnje Gran Coupé varijanti, BMW je prodao više od 400.000 ovakvih vozila. U sklopu akcije „sajam novih na Polovnim“ testirali smo izuzetno dobro opremljen 840xD koji pleni pre svega pojavom, a zatim i impresivnom tehnikom. 

Uz integralno aktivno upravljanje zadnjih točkova, okretnost ovog pet metara dugačkog automobila je čak i bolja nego kod nekih značajno manjih vozila. Kako se vozi premium četvorovratni kupe iz Minhena – pogledajte u našem najnovijem testu. 


Ostavite nam komentar kako vam se svideo i ne zaboravite da kliknete na „subscribe“!

Komentara: 21
Pregleda: 9337
Ocena: 4.3
 
Jeep Renegade - Kako se pokazao nakon 4 godine? | Auto Test Polovni automobili Jeep Renegade - Kako se pokazao nakon 4 godine? | Auto Test Polovni automobili Opel Insignia Mk2 - Zašto je bila popularna od prvog dana? | Auto Test Polovni automobili Opel Insignia Mk2 - Zašto je bila popularna od prvog dana? | Auto Test Polovni automobili Mustang Mach E - „Nema više konja koji jure“?  | Auto Test Polovni automobili Mustang Mach E - „Nema više konja koji jure“? | Auto Test Polovni automobili Hyundai Kona - Da li je Kona zapravo „mini – Tucson“? | Auto Test Polovni automobili Hyundai Kona - Da li je Kona zapravo „mini – Tucson“? | Auto Test Polovni automobili Volvo S60 B4 - Da li limuzina mora da bude iz Nemačke? | Auto Test Polovni automobili Volvo S60 B4 - Da li limuzina mora da bude iz Nemačke? | Auto Test Polovni automobili Maserati GranTurismo | Specijalne stvari za specijalne prilike – novogodišnji specijal | Auto Test Polovni automobili Maserati GranTurismo | Specijalne stvari za specijalne prilike – novogodišnji specijal | Auto Test Polovni automobili Hyundai IONIQ 6 - Da li ima zabave bez klasičnog motora? | Auto Test Polovni automobili Hyundai IONIQ 6 - Da li ima zabave bez klasičnog motora? | Auto Test Polovni automobili BMW E39 - Da li je ovo moguće?! Samo 120.000km, a 22 godine starosti | Auto Test Polovni automobili BMW E39 - Da li je ovo moguće?! Samo 120.000km, a 22 godine starosti | Auto Test Polovni automobili MG 4 – Da li je vožnja na struju postala održiva? | Auto Test Polovni automobili MG 4 – Da li je vožnja na struju postala održiva? | Auto Test Polovni automobili Ford Mustang GT - Filmska zvezda od rođenja | Auto Test Polovni automobili Ford Mustang GT - Filmska zvezda od rođenja | Auto Test Polovni automobili

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

Damijan SLO

Evo, cena tog Gran Coupea kod nas bila je punih 170000€ i ima još 2 godine garancije. Sada Računajte gubitak vrednosti :)

Odgovori

Damijan SLO

Sigurno ne vredi i sigurno se prodaje za tolike pare. Kako ni npr. Golf se ne prodaje po ceni na cenovniku. Jer kod nas samo "dobar dan" kod ulazka usalon, skida cenu za bar 10% i više. Zavisi od klase vozila. Ako se vratimo na ovaj Gran Coupe. Kod nas je bila početna cena za 2020. godište 106650€. Od kraja 2020 je nekoliko niža cena. U ponudi je jedan ovakav Gran Coupe za cenu od 88000€, 05/2020 prva registracija i ~40000km. Mali gubitak vrednosti, rekli bi. Ali u stvari je gubitak vrednosti ogroman, ako uračunate, da ima vozilo iz oglasa ugradjene za 40-60000€ dodatne opreme.

Odgovori

Fica

Vozim bmw i fan sam, ali moram da budem realan jadan pokusaj da se doskoci porse panameri koja moze nekom da se svidja nekom ne, ali je definitivno jedinstvena po dizajnu u moru slicnih

Odgovori

Слободан

Само аутомобил са 2/3 врата може бити купе.

Odgovori

D... M...

Reci ti njima....

Rade

100% sam za to. Znam sigurno da je pre svima za Jugo stajalo "limuzina".

Aca

Pise vam da je gran coupe,a kada je gran coupe onda ima 4/5,a kada je samo coupe ima 2/3,cisto da vam pojasnim znacenja da vas ne zbunjuje.

Rade

A Passat CC....Comfort Coupe 2006. je Mercedes CLS prvi došao na tu ideju...

Marko Marko

Vrlo lako bi dao pare za njega, ukoliko sam ih lako zaradio.

Odgovori

Rade

Nova Korveta C8 košta $60.000 To je samo radi čistog poredjenja cene. Tako da je i za amerikance cena osmice extrem. Dok ista korveta ima i prati istoriju, BMW je osmicu napravio sa 2 vrata, sa 4, kabriolet, a možda naprave i karavan...

Odgovori

Capa

Razlika je velika ali ne tolika. U americi je mozda 60.000, u evropi taj auto kosta preko 100.000e

Nevolem

Nepoznat osećaj vožnje ili poseda ovog auta jer nemam tu mogućnost. Ali moram da primetim da oni koji imaju tu mogućnost voze taj preskupi auto po istim rupama i zakrpama kao i ja, da se na parkingu čukaju isto kao i ja, da trpaju u njega isto njesra od goriva, da se moraju voziti max 130 a imaju snage za 230 (skoro kao i ja). Znaš ono, obuješ italijanske cipele i onda izbegavaš blato i čepanje na nekoj varoškoj svadbi. Da imam mogućnosti ja bih kupio 10 komada i bavio se rentiranjem istih za one koji se nemogu suzdržati.

Odgovori

samo

Auto je pravljen za klijentelu koja ne poznaje tezinu novca! Tako da za takve pojedince, da kosta jos toliko, ne bi nesto zanovetali! Ali, ako posmatramo sa perspektive nas obicnih i normalnih, onda je svet jedna velika ludnica, jer takve razlike u stalezima nisu normalne, da se neko toliko bahati a drugi nista manje vredniji da se trese hoce li proci tehnicki pregled i imati dovoljno novca za registraciju!

Odgovori

Branko

Takvi ne trebaju da imaju auto!

Janko

Ne vredi 127000e jer nista ne pruza vise sto se tice luksuza od 3god starog G30 530d koji kosta 27000e sem izgleda koji sluzi za pokazivanje drugima jer nikakvu prakticnu korist od toga nemas kad sedis unutar tog gvozdja jer ne mozes ni da ga vidis spolja pa da kazes lep mi je dok vozim

Odgovori

Maki,

Za 27,000 evra imas uglavnom najslabiju 2.0 verziju g30. Tesko da za te novce imas nesto bolje. 3.0 verzija je skuplja ali to opet nije na nivou osmice na snimku. Osmica je uvek bila vrh klase i nudila je vise na svim poljima . Zato toliko i kosta.

Aki

Ne mozes da pored nov auto od 127000e i auto koji je ubio sigurno pola milke...

Mare

Ne vredi 127 000 evra, ali niko toliko i ne plaća. Po pravilu to ide na lizing, 3 ili 5 godina, kao učešće se daje prethodni auto i tako . Uglavnom i služi za neko dokazivanje statusa, a stvarno posle 5-7 fodina cena padne čak i na 25% od početne.

Aaaaaa

Po meni preskup auto koji vredi 50 posto od ove cene, prvo za ocu cenu se moze uzeti s klasa ili bmw 7 koji nude 2 klase luksuza iznad, drugo auto je totalno besmislenog izgleda, niti je limuzina niti je atraktivan kao kupe sa 2 vrata

Branko

@Mare samo se ti nadaj da ćeš kupiti za pet godina takav auto po ceni od 25°% od nove!

Velja

@Branko Posle 3 godine ih prodaju za 60-ak hiljada evra . Pa ti vidi. Nije BMW auto koji drži cenu, to se kod nas sirotinja loži na njega, u svetu se gleda kao konfekcija.