Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

Koji smo polovni automobil kupili za 10.000 evra - Polovni automobili slave 15. rođendan

Postavljeno 17.09.2019. u 12:54

Povodom 15. rođendana sajta polovniautomobili.com organizuje nagradni konkurs "Polovnjaci poklanjaju polovnjaka". Glavna nagrada je polovni automobili u vrednosti od 10.000 evra. Koji smo to polovnjak kupili i kako, pogledajte u našem videu.

Komentara: 32
Pregleda: 14134
Ocena: 3.9
 
Jeep Renegade - Kako se pokazao nakon 4 godine? | Auto Test Polovni automobili Jeep Renegade - Kako se pokazao nakon 4 godine? | Auto Test Polovni automobili Opel Insignia Mk2 - Zašto je bila popularna od prvog dana? | Auto Test Polovni automobili Opel Insignia Mk2 - Zašto je bila popularna od prvog dana? | Auto Test Polovni automobili Mustang Mach E - „Nema više konja koji jure“?  | Auto Test Polovni automobili Mustang Mach E - „Nema više konja koji jure“? | Auto Test Polovni automobili Hyundai Kona - Da li je Kona zapravo „mini – Tucson“? | Auto Test Polovni automobili Hyundai Kona - Da li je Kona zapravo „mini – Tucson“? | Auto Test Polovni automobili Volvo S60 B4 - Da li limuzina mora da bude iz Nemačke? | Auto Test Polovni automobili Volvo S60 B4 - Da li limuzina mora da bude iz Nemačke? | Auto Test Polovni automobili Maserati GranTurismo | Specijalne stvari za specijalne prilike – novogodišnji specijal | Auto Test Polovni automobili Maserati GranTurismo | Specijalne stvari za specijalne prilike – novogodišnji specijal | Auto Test Polovni automobili Hyundai IONIQ 6 - Da li ima zabave bez klasičnog motora? | Auto Test Polovni automobili Hyundai IONIQ 6 - Da li ima zabave bez klasičnog motora? | Auto Test Polovni automobili BMW E39 - Da li je ovo moguće?! Samo 120.000km, a 22 godine starosti | Auto Test Polovni automobili BMW E39 - Da li je ovo moguće?! Samo 120.000km, a 22 godine starosti | Auto Test Polovni automobili MG 4 – Da li je vožnja na struju postala održiva? | Auto Test Polovni automobili MG 4 – Da li je vožnja na struju postala održiva? | Auto Test Polovni automobili Ford Mustang GT - Filmska zvezda od rođenja | Auto Test Polovni automobili Ford Mustang GT - Filmska zvezda od rođenja | Auto Test Polovni automobili

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

Vlado

Najbolji ste

Odgovori

Dejan

Stvarno najbolji izbor od onoga što je odabrano da učestvuje u odabiru.

Odgovori

djolezloba

Mislim da jednu od najvažnijih stvari nisu uračunali ili istakli u +/- kategoriji, a to je motor. 1.4b je preslab, osnovni motor u astri. Imam 1.6b 100ks i nije baš da mogu da obilazim na magistralama kamione kao ostali, niti da ubrzam, oseti se da nema snage na dužim uzbrdicama. Citroen jako brzo gubi na ceni, a Golf se plašiš da ti ne ukradu.Na kraju opet mtrva trka...:)

Odgovori

Auto Fun

Bolje je da delite neki super laptop nego auto jer će očigledno hakeri doći do nagrade. Ili poništite igru i da počnemo ponovo.

Odgovori

Pera

Aplikacija za pogađanje modela se svodi na brzo kliktanje na ultra brzom telefonu i brzom internetu. Ko nešto od toga nema, bolje i da ne učestvuje, jer nema šanse ni za kačket. Znači nije svrha prepoznavanje i znanje više modela, jer su modeli u aplikaciji poznati i vrapcima na grani, nego je poenta bezumno brzo refleks kliktanje.

Odgovori

janky

Apsulutno! Ovde ko onako solidno poznaje automobile, ali zato je maher na kompu ima najvece sanse. Dok bi realnije bilo nesto sto ukljucuje vise znanja o automobilima!

Goran Radovanovic

Odlican izbor za poklon. Ali igrica nije dobro uradjena. Za 3minuta realno bez greske moze da se ostvari da kazem oko 5000 poena. Samo malo razmislite treba pogledati sliku i ponudjene odgovore pa kliknuti. Ko poznaje auto on samo trazi odgovor. Ali postoji fora da se naguraju onoliki poeni. Kada aplikacija zakoci i ne prekine se igrica samo nastavite sa pogadjanjem modela. Mozete slobodno i da gresite nema veze poeni vam idu, zato moze da se osvezi pretrazivac i eto poena koliko zelite posto igrica pamti samo zadnji bolji rezultat. Kada sam video o cemu se radi bezveze je vise bilo i igrati jer za to retko ko zna o cemu se radi. Legalno sam dosao do nekih poena i vise mi nije potrebno od toga. Toliko o aplikaciji koja zeza, dok drugi mogu da iskoriste to. Mnogi ce ovo sigurno oceniti lose i komentarisati svasta, ali briga me samo zelim da podelim sa drugima o cemu se radi.

Odgovori

OPEL-O

Što se udobnosti i pouzdanosti tiče Citroën je vrh. Da je Opel znao da napravi auto i dalje bi bio Nemačka robna marka, a sada je vlasnik PSA grupacija... Što se Pola i Golfa tiče unutrašnjost oskudna, sedišta nikakva. Ne znam zašto naš narod voli VW, navodno pouzdan. Niko se ne seća kako je VW lagao za emisiju štetnih gasova. I Citroen/Peugeot je pouzdan ako se redovno servisira, delovi nisu skupi. Onaj ko dobije OPEL-O nek mu je sa seećom.

Odgovori

Marko Marko

Lepo kaže majstor u prvom servisu:Ford postoji da Opel ne bi bio najgori auto

Odgovori

zoran

pa ja bi kupio bmw

Odgovori

Dragoslav Milanović

Vrlo kopetentne informacije, aktuelnosti,velika pomoć neodlučnima. Nagradni automobil i sam vozim i njime se prezadovoljan.

Odgovori

Radoslav Bulatovic

Sve pohvale za vas i vaš sajt veoma mno pomaže ljudima i prilkom prodaje i kupovine automobilo posebno razni saveti zestovi iostalo.

Odgovori

Herr

Setio sam se moje priče, pa da podelim. Došli da mi kupe auto pre nekoliko godina bračni par sa svojim autom a muškarac tvrdio od početka da kupuje za svoju ženu, dok žena ni jednom nije seo pred volan. Na kraju mi kaže čovek da kupuju auto, ali predhodno da idu oni zajedno da se provozaju. Pitam ga, napred ili nazad da sednem.? Odgovorio mi, da ja ne idem sa njima (muškarac već sedi u vozačevom sedištu, dok žena u suvozačemo sedištu, motor radi i spremni oni da startuju). Kažem mu da dâ ključeve od svog vozila pa da ih pratim. Kaže mi da niko sem njega i žene svog ne tera taj auto. Odmah sam im naredio da izađu iz mog auta i rekao da moj auto za njih se ne prodaje. Naravno da su popizdili, dok sam bez reči pritisnuo centralnu i ušao u kuću. Vozilo glasi na mene a oni bi bez mene da se vozikaju a ako naprave pičvajz, da idem na sudu.??? Hvala, ali nisam od te sorte!

Odgovori

Milan

Mozda su hteli da vode ljubav na zadnjem sedistu da vide kako spiluje.

janky

slicno bih postupio da sam na tvom mestu.

Jovan

Odlican automobil!

Odgovori

opel u srcu

odlican izbor,i ja bih izabrao astru,niste pogresili,sa srecom ko ga dobije.

Odgovori

Zoroslav

Bolji izbor je bio golf 7, sad vise ne moram ni igrati.

Odgovori

RADE

Divno,mogao je biti i kvalitetniji izbor,mada i ovaj zasluzuje paznje,sa srecom

Odgovori

Crni

Lepo i mlado vozilo c4... Prvi na listi W,Toyota,opel ,c4 ,brzo mu pada cena...

Odgovori

Vedo

Izbor modela po mom ukusu. Sretno da služi svakoga onoga ko ga dobije!

Odgovori

DOHC VR6

Što bi rekli poklonu se ne gleda u zube. Astra je očuvana i kao nova tu nema šta da se priča, jedino što Opel nikad nije znao da napravi auto. Ko ga dobije biće presrećan, stvarno je vredan poklon. Ja neću ni da igram igricu, Opel ne može da me motiviše. Da je Polo ili Golf pa da razmislim.

Odgovori

Dalibor Milivojevic

Svaka čast za izbor i nek je sretna vožnja dobitniku.

Odgovori

Janos

Dobar izbor, svaka cast! Ko dobije, ima da se vozi udobno. Srecno!

Odgovori

PETAR Karas

Ocekivao sam vise u objasnjenjima od cele ekipe. To sto su provozali malo u krug po ravnom sa malom brzinom bez lezecih i rupa po Beogradu. Mora auto da se istera na auto put sa vecim rzinama pa kocenje sa 130 140 naglo da li je stabilan pri tim kocenjima da ne trese ne vuce. Svi mi koji bi kupovali auto bolje bi to testirali. Nedostaje vise informacija o modelu i motorima. Jako siromašno. Vise smo ocekivati.

Odgovori

DOHC VR6

Ahhaahha Tako je kralju, trebali su izaći na auto put i na 170km/h povući ručnu do plafona da vide jel isto vata i desni i levi hahahah

Nenad

obavezno ostavi kontakt telefon da ga imam kad budem prodavao svoj automobil, zasto da razmisljam da li cu naici na nekoga ko bi se izivljavao nad autom kad si ti tu siguran. Batice dobro nisi rekao i da treba kras test da se izvrsi sa autom koji se kupuje. Zaboravio si da postavis i proba rucne kocnice pri brzinama vecim od 80km/h kao i prelazak preko udarnih ruma i lezecih brzinom od BAR 100km/h :)

Milos

Trebao si i test severnog jelena pomenuti, kao da ce nesto da fali na autu sa tako malo km. Ma u delove su trebali da ga rasture da provere sve zazore na potrosnim delovima.

sajki

e ti si Petre legenda ziva! Pa dali si ti normalan? ko ce ti dati auto da mu je.es majku pa da posle kazes da ti ne odgoivara pa neceas da kupis?? Znaci ja sada prodajem auto, udaljen sam od autoputa 60 km pa treba da ide sa eventualnim kupce na autoput da ga isproba?

aca

Japanci pa francuzi,sve ostalo su igracke.

Odgovori

DOHC VR6

Hahaha dobar si nema šta, al si zaboravio ruske Lade i indijsku Tatu od nji nema bolje ;) ahahahah

NeleSK

Pametan izbor..

Odgovori