Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

OMR Luxury Store: Dobro došli u svet luksuza!

OMR Luxury Store: Dobro došli u svet luksuza!
Postavljeno 21.11.2022. u 11:07

Jedinstveni svet luksuza i lepih emocija - OMR Luxury Store, svečano je otvoren u četvrtak, 17. novembra u atraktivnom West 65 Mall-u na Novom Beogradu. Kompanija British Motors realizovala je ovaj projekat u saradnji sa članicama OMR Grupe – Globos osiguranje, MIOS, AKS Fleet i drugim.

Udoban i moderan prostor namenjen izuzetnim ljudima koji su u potrazi za izvanrednim iskustvima, objedinjuje prodaju luksuznih automobila svih brendova poput Bentley, Ferarri, Porsche i drugih, zatim MV Agusta motocikala, ali i luksuznih plovila iz ponude Azimut Beneti Grupe.

Kao što je poznato British Motors je generalni uvoznik Jaguar Land Rover modela za tržište Srbije i Crne Gore pa logično ponudu u OMR Luxury Stora zaokružuju najekskluzivniji JLR modeli SV linije.

U glamuroznoj atmosferi pred velikim brojem uglednih zvanica iz javnog života i poslovnog sveta, okupljenima se obratio predsednik OMR Grupe, Ostoja Mijailović:

„Ubrzani način života, ostavlja nam jako malo vremena za uživanje i bez obzira koliko uspešni da ste u svom poslu, merilo ostvarenosti postaje ono kvalitetno slobodno vreme koje možete da priuštite sebi i dragim ljudima. Svesni smo da naš grad, naša država i naš region imaju puno izuzetnih ljudi. OMR Luxury Store je namenjen upravo njima“, poručio je Mijailović.

Nikola Samardžić, menadžer OMR Luxury Store dodatno je približio koncept poslovanja ovog jedinstvenog mesta

„Učinili smo na jednom mestu dostupnim ono najbolje na dva i četiri točka, kao i iz sveta nautike. Ubeđeni smo da dolazak u OMR Luxury Store nije samo puka trgovina, već istinska investicija u trenutke za pamćenje. Tu smo za vas, tu smo da vaše snove približimo na dohvat ruke“, poručio je Samardžić.

Uz ekskluzivnu ponudu, posetioci OMR Luxury Stora mogu očekivati i premium korisničko iskustvo koje podrazumeva sve prateće usluge na najvišem nivou. Od mogućnosti za finansiranje, osiguranje, uvoz željenog vozila i registraciju do pratećih usluga servisa uz garanciju kvaliteta izvršenih usluga. Članice OMR Grupe – Globos osiguranje, MIOS limo servis, AKS Fleet i ostale stavile su na raspolaganje svoju profesionalnost stečenu tokom višegodišnjeg uspešnog poslovanja.

OMR Luxury Store je otvoren svakoga dana od 10 do 22 časa.

Saveti na e-mail

Prijavi se na našu mejling listu. Prati preko mejla najnovije savete sa našeg sajta.

Komentara: 0
Pregleda: 2291
Ocena: 4.7
 

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.