Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

Novi Range Rover Sport predstavljen u Srbiji

Novi Range Rover Sport predstavljen u Srbiji
Postavljeno 22.09.2022. u 12:17

Kompanija British Motors premijerno je pokazala novi Range Rover Sport koji postavlja novu lestvicu u modernoj tehnologiji i dizajnu, kao vrhunac mogućnosti savremenog doba.

Novi model Range Rovera Sporta je moćan, dinamičan i beskompromisan automobil. Impresivno, kako mu i dolikuje, predstavljen je u Beogradu srpskom tržištu i premijerno pokazan predstavnicima medija i klijentima.

Novi Range Rover Sport svoju globalnu premijeru imao je na Islandu početkom maja ove godine kada je napravio istorijski uspeh prolazeći preko uspona uz poplavljeni prelivnik brane Karahnjukar.

Kaskaderka – vozač u filmovima o Džemsu Bondu - Džesika Hokins za volanom novog Range Rover Sporta prepustila se riziku strmog pada u podnožje prelivnika brane kako bi stigla do vrha u jedinstvenom prikazu dinamičkih sposobnosti ovog automobila. Novi Range Rover Sport je ovim potezom pokazao impozantnu čvrstinu, snagu, moć, kao i najnaprednije tehnologije koje su ikada ugrađene u Land Rover.

Novi model odiše luksuzom savremnog doba. U skladu s tim, promocija novog Range Rover Sporta je upravo tako bila i koncipirana - kroz moderan pristup i najsavremenije tehničke mogućnosti pokazalo se da je ovo automobil, pre svega, sa stavom. Njegovo otkrivanje, praćeno sinergijom zvuka, svetla, muzike i glasa „iz budućnosti“ pokazalo je zvanicama da je reč o vanvremenskom automobilu.

Novi Range Rover Sport koji smo videli pripada trećoj generaciji ovog modela. Praktično možemo da kažemo da je reč o modelu čvrste muskulature i pomalo hladne britanske elegancije, ali i o modelu koji ima prefinjene manire i pokrete jednog pravog atlete.

"Impozantan dizajn prilično unapređen u odnosu na prethodne dve generacije, kao i enterijer koji je izrađen od najnežnijih i najprefinjenijih prirodnih materijala. Sve to, uz mnoga tehnološka unapređenja učinili su Range Rover Sport predmetom želja svih onih koji traže pouzdan i stabilan automobil za sve terene, ali istovremeno i komforan, luksuzan i vizuelno moćan", navela je Vera Vuković, direktorka marketinga British Motorsa, ovlašćenog uvoznika i distributera Jaguar Land Rovera automobila za Srbiju i Crnu Goru.

Početkom ove godine, kompanija British Motors održala je i svečanu premijeru „kralja game“, novog Range Rovera, predstavnika pete generacije. Kako je postavljena lestvica visoko pri otkrivanju ovog neverovatnog automobila, novi Range Rover Sport zaslužio je ništa manju premijeru. Iz Narodnog pozorišta, gde je ukazano na dugačku tradiciju Land Rover brenda i nasleđa koje sa sobom nosi, sada je fokus bio na modernom pristupu, kako bi se istakla savremenost, tehnologije, performanse i dinamičnost.

"Uz igru svetlosti i prezentaciju performansi u prostoru, prateći atmosferu vedrim muzičkim tonovima pokazali smo zvanicama i široj javnosti šta sve ovaj model predstavlja. Svi prisutni uverili su se da su nivo modernog luksuza, stav, neverovatna sofisticiranost izrade otišli nekoliko lestvica naviše i pojam “premium” u automobilskoj industriji praktično tranformisali u “luxury”. Veče je bilo moćno, dinamično i beskopromisno, baš kao i novi Range Rover Sport", rekla je Vera Vuković.

Saveti na e-mail

Prijavi se na našu mejling listu. Prati preko mejla najnovije savete sa našeg sajta.

Komentara: 1
Pregleda: 6051
Ocena: 3.2
 

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

vladan

Ova sa vozaceve strane dooobra.

Odgovori