Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

Renault Conquest osvojio 5 zvezdica na EuroNCAP testu

Renault Conquest osvojio 5 zvezdica na EuroNCAP testu
Postavljeno 03.03.2021. u 21:32

Jedinstvenim hibridnim konceptom novi Renault Mégane Conquest ruši konvencije, ali ne pristaje na kompromise u pogledu sigurnosti: na testiranjima sigurnosti nezavisnog tela Euro NCAP je osvojio 5 zvezdica. 

Zahvaljujući najvišem nivou zaštite putnika i drugih učesnika u saobraćaju ovaj sportski, hibridni i prostrani SUV je jedno od najsigurnijih vozila na tržištu, čime potvrdjuje Renaultovu predanost sigurnosti automobila i njegovo iskustvo u tom području.

Osvajanjem maksimalnih 5 zvezdica na testiranju Euro NCAP-a novi Renault Mégane Conquest je ušao u krug najsigurnijih vozila na tržištu.

Elegantne linije i jedinstveni profil čine novi Renault Mégane Conquest pravim porodičnim SUV-om. Vrlo je prostran i udoban i omogućava jednostavno postavljanje dečijih sedišta na bočna zadnja sedišta.

Novi Renault Mégane Conquest je opremljen najnovijom generacijom sistema za pomoć u vožnji. Ovi sistemi uključuju sistem za pomoć u vožnji autoputem i u saobraćajnim gužvama, prepoznavanje saobraćajnih znakova, upozorenje na mrtvi ugao, upozorenje na izlazak iz vozne trake i sistem za održavanje vozila u saobraćajnoj traci. 

Svi ovi sistemi su garancija sigurnije i opuštenije vožnje. Na primer, kad aktivni sistem kočenja u nuždi otkrije bicikliste ili pešake, upozorava vozača na opasnu situaciju i aktivira kočnice ako vozač ne reaguje na vreme. Još jedan od faktora koji utiču na sigurnost je povećana vidljivost ostvarena uz pomoć kamere od 360°, serijskih Full LED prednjih svetala, automatskog uključivanja svetala i samozatamnjujućeg unutrašnjeg retrovizora.

Nezavisno od vremenskih uslova, danju ili noću, prilikom preticanja ili prestrojavanja, u vožnji gradom ili prilikom parkiranja, ove tehnologije za pomoć u vožnji su u službi veće sigurnosti za svakoga i opuštenije vožnje a istovremeno smanjuju rizik od opasnih situacija, bilo da ste vozač, putnik ili učesnik u saobraćaju izvan vozila.  

Zato novi Renault Mégane Conquest garantuje najviši nivo aktivne i pasivne sigurnosti prema kriterijima Euro NCAP-a. Ovih 5 zvezdica je odraz Renaultove stručnosti u području sigurnosti i predanosti tome da ponudi inovativnija, pouzdanija i sigurnija vozila što širem krugu kupaca.

PR tekst

Saveti na e-mail

Prijavi se na našu mejling listu. Prati preko mejla najnovije savete sa našeg sajta.

Komentara: 0
Pregleda: 5779
Ocena: 4.2
 

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.