Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

Stižu novi Renault KANGOO i Renault EXPRESS

Stižu novi Renault KANGOO i Renault EXPRESS
Postavljeno 16.11.2020. u 08:37

Kako bi odgovorio na sve potrebe svojih kupaca, Renault je predstavio Potpuno novi Kangoo i novi Renault Express koji će biti dostupni u verziji putničkog automobila i kao LKV. Predstavljanje i lansiranje kompletne ponude sva četri vozila se očekuje u proleće 2021.

Novi Renault Kangoo, inovativni furgon atletskog i dinamičnog izgleda je prvenstveno namenjen flotama, preduzetnicima i trgovcima koji traže profesionalno vozilo izrađeno po meri i opremljeno najnovijom tehnologijom.

Inovativnim sistemom za lakši pristup Easy Side Access i prilagođavanjem teretnog prostora Easy Inside Gallery, novi Kangoo iz temelja menja način utovara i pristup teretu.

Easy Side Access: posebno korisna u gradskim sredinama, ova inovacija olakšava pristup teretnom prostoru i na uskim parking mestima. Uklanjanjem središnjeg nosača na novom Renaultu Kangoo je stvoren najširi bočni otvor na tržištu od 1416 mm (dva puta veći u odnosu na prethodni model).

Novi Kangoo se ističe mišićavim dizajnom. Potpuno obnovljen prednji kraj je ukrašen hromiranom linijom koja spaja prednju masku i odbojnik, dok isklesani bokovi, naglašena ramena, elegantna završna obrada i hromirani umetci daju ovoj verziji luksuzan sjaj. Obnovljenu unutrašnjost krasi vodoravna armaturna ploča sa brojnim pretincima za odlaganje, a nova, potpuno redizajnirana sedišta su sada još udobnija i kvalitetnija.

Opremljen je multimedijalnim sistemom Renault EASY LINK i novim sistemima za pomoć u vožnji, uključujući digitalni unutrašnji retrovizor sa stalnim prikazom. Ovaj novi poboljšani sistem garantuje savršenu vidljivost zadnjeg dela puta, što je posebno praktično za vozila sa ugrađenom pregradom. Od novih karakteristika se izdvajaju i sistem za obuzdavanje njihanja prikolice, elektronski nadzor stabilnosti pri kočenju i aktivni sistem kočenja u nuždi.

Renault Kangoo će biti dostupan u najrazličitijim veličinama i sa bogatom ponudom motora. Kupci će moći da biraju između dve dužine, ručnog ili automatskog menjača kao i dizel, benzinskog ili električnog motora (u zavisnosti od teritorije). Korisna zapremina se kreće od 3,3 do 3,9 m³ u standardnoj verziji i od 4,2 do 4,9 m³ u produženoj verziji.

Novi Kangoo, elegantan i prostran kombi sa pet pravih sedišta, osveženim izgledom, naglašenom udobnošću, bogatom opremom i novim sistemima za pomoć u vožnji se savršeno prilagođava dinamičnim potrebama porodica i timova. Zadržava sve karakteristike prilagodljivosti koje posebno cene profesionalni kupci (upravni organi, lokalne vlasti i razna udruženja).

Novi Renault Express je praktičan i efikasan furgon namenjen mladim preduzetnicima i vlasnicima malih flota koji traže pristupačno vozilo prilagođeno njihovim osnovnim potrebama.

Odlikuje se prepoznatljivim Renaultovim dizajnom u kojem se prepliću robusnost i savremenost. Utisak kvaliteta i udobnosti u obnovljenoj unutrašnjosti je dodatno naglašen ojačanim sedištima. Posebna pažnja je stavljena na prostor za odlaganje i ergonomičnosti pa se Renault Express može pohvaliti najvećom zapreminom pretinaca za odlaganje u klasi (48 l) i utovarnim kapacitetom od 3,3 do 3,7 m³.

Novi Renault Express je opremljen multimedijalnim sistemom EASY LINK i sistemima za pomoć u vožnji kao što su sistem za pomoć pri vožnji unazad, nadzor mrtvog ugla, prednji i zadnji parkirng senzori i, svakako, širokougaoni retrovizor.

Renault Express je okretan i ekonomičan kombi sa pet pravih sedišta i izdašnim utovarnim kapacitetom. Konstruisan je da ispuni profesionalne i privatne potrebe preduzetnika, kao i potrebe zanatlija i trgovaca.

PR tekst

Saveti na e-mail

Prijavi se na našu mejling listu. Prati preko mejla najnovije savete sa našeg sajta.

Komentara: 3
Pregleda: 4184
Ocena: 5
 

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

Nenad m

Interesantno je da Reno i Mercedes uzimaju platformu od Dacie a da nije obrnuto zanimljiva neka vremena...

Odgovori

Todor

Dacia je u vlasnistvu Renault-a dugi niz godina. Tako da generalno ne postoji njihova platforma.

Antrax

Koje godine je ovaj sajt poceo sa radom?

Odgovori