Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

NOVO NA SAJTU: Pretraga automobila do 80 kW snage

NOVO NA SAJTU: Pretraga automobila do 80 kW snage
Postavljeno 27.01.2020. u 14:44
Autor: Polovni autombili

Korisnicima sajta Polovni automobili dostupna je još jedna opcija kad pretražuju ponudu oglašenih automobila, a koja će umnogome pomoći pre svega vozačima sa probnom vozačkm dozvolom. 

U detaljnoj pretrazi, u delu koji se odnosi na snagu automobila, omogućili smo opciju kojom je moguće izabrati automobile do 80 kW snage motora, odnosno do 109 konjskih snaga.

Prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja vozačima sa probnom dozvolom dozvoljeno je da upravljaju vozilom čija snaga motora ne prelazi 80 kW, osim ako je pod nadzorom člana porodice, koji se nalazi u tom vozilu i koji ima važeću vozačku dozvolu za upravljanje vozilom kategorije B u trajanju od najmanje pet godina. 

Na ovaj način poslušali smo brojne korisnike našeg sajta koji su nam se javili sa molbom da omogućimo i ovu opciju u pretrazi oglasa. 

Tim sajta Polovni automobili svima njima se zahvaljuje na predlozima kako da dodatno unapredimo pretragu oglašenih automobila na našem sajtu. 

Koja sve pravila još važe za vozače sa probnom dozvolom možete pročitati u našem tekstu "Probna vozačka dozvola na 2, 3 ili 4 godine". 

Saveti na e-mail

Prijavi se na našu mejling listu. Prati preko mejla najnovije savete sa našeg sajta.

Komentara: 21
Pregleda: 17061
Ocena: 4.9
 

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

Miloš

Vama sa sajta hvala na ovome, meni će značiti. A hvala i našoj državi što nam pojednostavljuje život. Zemlja smo u kojoj se bukvalno pre stiže do doktorata nego do normalne vozačke dozvole.

Odgovori

kole

Otvorite sajt "Moja Garaza" za slobodno komentarisanje bez imejlova, lozinki, dozvola saveta bezbednosti UN, polaganja pravosudnih ispita i sl. komplikacija. Nelogicno je da veoma cesti automobili nemaju ni jednu ocenu vlasnika koji bi rado ostavili komentar, ali ne zele da se registruju kao da pristupaju sajentoloskoj, ili sekti Sai Babe. Neka moderatori izbace svaki komentar koji nema veze sa temom, ili ima svadjalacki ton sa uvek otvorenom raspravom izmedju vlasnika pojedinih brendova.

Odgovori

Nevolem

Kole je u pravu, nema tu neke preke potrebe da se od posetilaca koji bi da ostave normalan komentar traži registracija. Mislim da to pre ima veze se alatom kojim se pravi portal i da on traži taj protokol ili šta već...

aca stojic

Sve zivo uvodite a najvazniju stvar ste izbrisali : datum kada je oglas stavljen i time dovodite u zabludu stotine potencijalih kupaca jer ima oglasa koji se vrte i po godinu dana a vi time uporno forsirate prevarante da utrape nekom svoje vremesno ili sumnjivo vozilo.

Odgovori

Polovni Automobili

U vrhu pretrage imate opciju "Sortiraj po" i tu možete da izaberete da vam se oglasi pojavljuju po datumu postavke.

Ja

Molim vas vratite datum objave oglasa

aca stojic

Ne da izaberem ja vec da vi pored svakog objavljenog oglasa stavite ( kao sto je nekad bilo) datum objave oglasa. To treba da bude vidljivo i transparentno pored svakog vaseg objavljenog oglasa, nemojte se praviti naivni.

sinisa

ok je opcija koju nudite, samo mi je ovaj propis pomalo za neke slucajeve bezvezan.JKonkretno, vozim hyundai i30 1,6 sa 116 ks, a moj brat ford fokus 1,6 sa 101ks, oba su benzinci.ispada da je moj auto jaci, a potpuno su iste snage, osim sto u hyundai knjizici pise da ovu snagu razvija na 6200 obrtaja.Probao jednom do 5000 obrtaja i mislio da ce motor explodirati.rezime: hyundai ne moze, ford moze za pocetnika iako su iste snage u realnoj voznji

Odgovori

SJ

Da li je bilo teško ostaviti opciju da sami unesemo tačno koliko kW/KS pretražujemo u filteru? Verujem da bi to bila najlakša opcija za mnoge.

Odgovori

NENAD67

SKORO SVE OPCIJE POSTOJE U DETALJNOJ PRETRAZI SAMO TREBA DA SE "KLIKNE"

Obrad

Dal ste razmisljali da prekopirate malo neke inostrane portale za pretragu, kao npr auto skaut, koji ima lepo polje u koje mozete upisati tacnu snagu koja vas zanima, dodao bih da zbog naseg oporezivanja, treba dodati takvu stavku i za kubikazu. Ovaj nacin pretrage koji imate a tice se toga je blago receno smesan i neupotrebljiv 9 od 10 puta. Takodje treba dodati i opciju upisivanja dodatnog opisa u pretragu, npr GTI, xDrive, vtec itd.

Odgovori

Nevolem

E da, možda bi još nekom bilo interesantno, naime ja bih voleo da kada izaberem karoseriju 'kupe' da mi se ne pojavljuju mali automobili sa troje vrata (206, saxo, 147 i sl.) nego klasika kupe automobili sa dvoje vrata. Mislim da to na drugim portalima ima i to je podela na: mali auto (pa i sa troje vrata) i klasika kupe sa dvoje vrata. Gracias!

Odgovori

Лауда

Таква аута су хечбек, проблем је у продавцима који погрешно попуне оглас.

Sajky

Nevolem druze da je samo to problem, nego je katasrofa kako vecina prodavca nalupeta na pr opremu, mora da gledas slike i po odredjenim dugmcima prepoznajes sta auto poseduje od opreme, jer je prodavac nalupetao sta mu palo na pamet, a pola od toga auto nema.

Đorđe

Slažem se sa Vašim komentarom. Dodao bih i potrebu za kontrolom postavljenih oglasa. Veliki je broj oglasa "Prvi vlasnik", a vozilo se prodaje na ime kupca. Znam da postoji opcija "Prijavi oglas", ali može se i usloviti prilikom oglašavanja da npr. ne postoji opcija za "Prvi vlasnik" ako automobil nije na domaćim tablicama, ili ako je iz uvoza. Podržavam i predlog da se pretraga ne ograničava zadatim vrednostima (kubikaža i broj KW).

Filip

Imam 18 godina i zanima me da li sa probnom vozackom dozvolom mozemo posedovati automobil na svoje ime?

Odgovori

Polovni Automobili

Da.

kole

Filipe. ne smes da vozis jak auto, ali mozes da ides u rat.

Bravo

Kole majstore

Miloš

smes, samo mislim da prva registracija ima da te kosta 30 hiljada. ako gresim, ispravite me.

Nikola

Najbolje bi bilo da moze da se unese bilo koji broj, cesto kod pojedinih modela ako zelimo usko da filtriramo to nije moguce, naročito za snagu izmedju 150 i 200ks.

Odgovori