Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

Balkanska Minijada - 60. rođendana britanske ikone

Balkanska Minijada - 60. rođendana britanske ikone
Postavljeno 01.07.2019. u 14:42
Autor: Polovni automobili

Tradicionalna Balkanska Minijada, u organizaciji MINI Kluba Srbije, bila je prava proslava jubilarnog 60. rođendana britanske ikone i jedanaesti put za redom je okupila najveće obožavaoce MINI brenda.

Dodatno naglašavajući godinu jubileja, okupilo se tačno 60 MINI vozila, sa mnogobrojnim predstavnicima MINI udruženja iz Grčke, Bugarske, Italije, Hrvatske i Slovenije.

Od već tradicionalnog mesta polaska iz Beograda, u neposrednoj blizini kompanije Delta Motors, zvaničnog uvoznika i distributera MINI vozila, pokrovitelja ali i velikog prijatelja prošlih i budućih Minijada, kolona se kretala Ibarskom magistralom, preko Valjeva i Debelog brda ka Mokroj gori i Drvengradu.

Krivudavi putevi Debelog brda bili su idealni za jedinstveni MINI osećaj u vožnji, te je i sam put do Mećavnika doprineo dinamičnom doživljaju ovog putovanja bez obzira na starost i već pređenu kilometražu vozila učesnika.

Narednog dana učesnici su uživali u vožnji do Višegrada, krstarenjem Drinom uz obilazak čuvenog Starog mosta, i družili se uz ručak u Andrićgradu.

Po povratku u Drvengrad, odabranim učesnicima su uručena specijalna priznanja i nagrade, nakon čega je usledila i prava proslava uz muziku iz svih zemalja učesnica. Minijada je još jednom podsetila na jačinu MINI porodice na Balkanu.

FOTO: Miloš Nikodijević - Autoslavia

 

Saveti na e-mail

Prijavi se na našu mejling listu. Prati preko mejla najnovije savete sa našeg sajta.

Komentara: 1
Pregleda: 4172
Ocena: 4.8
 

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

Djordje Djordje

uvel lepareportaza

Odgovori