Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

Najzahtevniji hard enduro moto događaja u Srbiji

Najzahtevniji hard enduro moto događaja u Srbiji
Postavljeno 26.06.2019. u 16:02
Autor: Polovni automobili

BMW Motorrad Srbija već petu godinu zaredom partner je najvećeg i najzahtevnijeg hard enduro moto događaja u Srbiji - Xross Challenge.

Ove godine je po prvi put, organizovana i BMW Motorrad Adventure Ride – lagana off road vožnja za posetioce koji voze adventure motocikle.

Start je bio na Kaluđerskim barama, a učešće u vožnji dužine 75km uzelo je čak 70 učesnika. Vozilo se većinom po “off-road” terenu sa manjim izlascima na asfalt i pauzama za druženje i razmenu iskustava.

Vožnja motocikala prelepim predelima Tare bila je namenjena vozačima “adventure” motocikala, bez obzira na marku, a grupu je predvodio tim iskusnih adventure motociklista. Reč je o slobodnoj organizovanoj vožnji koja predstavlja čisto zadovoljstvo za goste i gledaoce Xross Challenge trke.

Ovo je bila prva organizovana BMW Motorrad Adventure Ride, a kako su utisci svih učesnika bili više nego pozitivni, BMW Motorrad Srbija već ima u planu da nastavi sa ovakvim dešavanjima za motocikliste koji vole avanture.

Xross Challenge trka održana je u periodu od 14. do 16. juna na Tari, prisustvovalo je 130 vozača iz 14 zemalja, a pobedu je odneo prošlogodišnji šampion i jedan od najboljih hard enduro vozača sveta, Vejd Jang (23) iz Južnoafričke Republike.

Saveti na e-mail

Prijavi se na našu mejling listu. Prati preko mejla najnovije savete sa našeg sajta.

Komentara: 0
Pregleda: 3216
Ocena: 3.3
 

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.